Jose Morais: Takımımla Gurur Duyuyorum (Maç Sonu) - Son Dakika
Güncel

Jose Morais: Takımımla Gurur Duyuyorum (Maç Sonu)

Jose Morais: Takımımla Gurur Duyuyorum (Maç Sonu)

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, maçtan sonra yaptığı açıklamada, neredeyse mükemmel bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, takımı ile gurur duyduğunu söyledi.

13.05.2016 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, maçtan sonra yaptığı açıklamada, neredeyse mükemmel bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, takımı ile gurur duyduğunu söyledi.

Jose Morais, futbolcularının hafta içerisinde yaptıklarını bugün sahada yerine getirdiğini söyledi. Oyuncularını tebrik eden Morais, "Üst üste üçüncü galibiyetimizi aldık. Bunu da Türkiye'nin en iyi takımına karşı gerçekleştirdik. Çok fazla şans veremediğimiz oyuncularımız da bugün ne zaman hazır olacaklarını gösterdi. Bu da bizi mutlu etti. Normal olarak kolektif, takım oyununu severim. Bugün takım olarak çok iyiydik" dedi.

Maçta 3 gol atıp, iki asist yapan Ömer Şişmanoğlu'na özel bir paragraf açan Jose Morais şöyle konuştu:

"Özellikle Ömer'i tebrik etmek istiyorum. Bugün çok iyiydi. Belki bugüne kadar istediği kadar şans bulamadı ama, bugün profesyonelliğini gösterdi. Kendisine ihtiyaç duyduğumuz anda görevini çok iyi yaptı. Bugün kendi kendisine çok iyi bir ödül verdiğini düşünüyorum. Antalyaspor'un geleceği diyebileceğimiz Doğukan ve Birkan gibi genç futbolcular da iyi gelecek vaat ediyor. Gelecekte Antalyaspor'da yer bulabileceklerini gösterdiler. Evimizdeki son maçımızdı. Taraftarları, herkesi tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçı da kazanmayı hedefliyoruz."

TAKIMDA KALACAK MISINIZ?

Önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağı yönündeki bir soruya ise Jose Morais, "Önümüzde bir maçımız daha var. Şimdi ona konsantre olacağız. Zamanı geldiğinde başkan ve yönetimle oturup konuşuruz" yanıtını verdi.

HAMİ MANDIRALI: SİYAHLA BEYAZ ARASI BİR MAÇ OYNADIK

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın ise maçtan sonra üzgün olduğu gözlendi. "Bugün siyahla beyaz arası bir maç oynadık" diyen Hami Mandıralı, "Geçen hafta aynı kadro, bu hafta aynı kadro ama farklı bir mağlubiyet aldık. Trabzonspor camiası, taraftarı suçlu arıyorsa suçlu benim. Çünkü oyuncuları oynatan benim. Farklı bir skorla, çok üzücü bir mağlubiyet aldık. Son maç kaldı. Onu da oynayıp artık gerisini konuşuruz" diye konuştu.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jose Morais: Takımımla Gurur Duyuyorum (Maç Sonu) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement