Jujube Mağaza Sayısını Çoğaltarak Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Jujube Mağaza Sayısını Çoğaltarak Büyümeye Devam Ediyor

Jujube Mağaza Sayısını Çoğaltarak Büyümeye Devam Ediyor

Jujube 2014 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonunu, Acıbadem Akasya AVM'de açarak, sezona merhaba diyor.

19.02.2014 16:00

Çocuk Modasına yön veren markalardan biri olan Jujube, Forum İstanbul, İstinye Park, Ankara Kent Park, Carousel ve Şaşkınbakkal şubelerinden sonra 6. Mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açtı..

Her gelir grubuna hitap eden kıyafet, ayakkabı, bebek gereçleri ve oyuncak çeşitleri ile çocuklara birçok alternatif sunan Jujube, yeni mağazaları ile pazardaki payını büyüterek, yoluna tam hız devam ediyor. 2006 yılında mağazalaşmaya başlayan Jujube, son olarak Acıbadem Akasya AVM'de 6. mağazasını açmış oluyor.

Jujube 2004 yılında perakende sektörüne girdikten sonra 9 yıl içinde 4. mağazasına ulaştı. Şu anda İstanbul Şaşkın Bakkal Bağdat Caddesi, İstinye Park AVM, Carousel AVM'de 'den sonra 4. şubesini de Forum İstanbul'da açıyor. Jujube'de fiyatlar 25 ile 150 YTL arası değişiyor. 3 ay-6 yaş arası eşofmandan ekose pantolonlara, battaniyeden bebek tulumuna kadar pek çok ürün mevcut. Jujube olarak, 'Müşteri her zaman haklıdır' sloganımız, standarttan farklı modellerimiz ve renklerimizle bebek-çocuk giyim sektörüne yeni bir soluk getirmek en büyük çabaları.

Ayrıca; Jujube markası 43 senelik bir tekstil ihracat firmasının uzantısıdır. Marka,, senelerdir İtalya, Fransa gibi Avrupa ülkeleriyle çalışarak aldığı tecrübeyi ve eğitimi, kendi markalarına dönüştürmek, kendi insanımıza kaliteli ve uygun fiyatlı bir ürün ulaştırmak isteği sonucu olarak doğmuştur. Jujube modelleri rahatlık ve en son trendler göz önünde bulundurularak tasarlanır ve Avrupa kalitesiyle üretilmektedir. Kısa bir süre önce yola çıkmasına rağmen hızlı büyümenin nedeni, herkes için hesaplı fiyat politikası, her zevke uygun çeşit bulundurma felsefesi ile çocukların giyim sektörü ile bütünleşmesi ilkesi olmasıdır. Bu çerçevede büyümeye koşarak devam etmektedir.

Birbirinden şık kıyafet seçeneklerinden birine sahip olmak için Jujube, Acıbadem Akasya AVM, Forum İstanbul , İstinye Park, Ankara Kent Park, Carousel AVM ve Şaşkınbakkal Jujube mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jujube Mağaza Sayısını Çoğaltarak Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement