K.maraş2 Şehit Ağabeyinin Yakınında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

K.maraş2 Şehit Ağabeyinin Yakınında Toprağa Verildi

K.maraş2 Şehit Ağabeyinin Yakınında Toprağa Verildi

Şehit polis Ahmet Geben için Ulu Camii'nde düzenlenen törene İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, şehit yakınları ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

26.05.2012 17:12

Şehit polis Ahmet Geben için Ulu Camii'nde düzenlenen törene İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, şehit yakınları ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Bakan Şahin, şehit eşi Ayten ile annesi Esme'nin yanına giderek başsağlığı dileğinde bulundu. Ayten Geben, çocuklarına sarılarak sürekli ağıt yaktı.

Bu sırada arkada kalabalık arasında bulunan ve şehit Geben'in akrabası olduğu belirtilen bir kişi, Şahin'e, "Bu acıları mı görecektik. Biz bu acıları çektik, siz de çekin" diye tepki gösterdi. Bakan Şahin bu tepkiye karşılık vermeden yerine geçti. Bir grup, büyük bir Türk bayrağı ile törene katılıp, PKK'ya lanet okudu.

Kılınan cenaze namazı ardından şehit polis Ahmet Geben'in cenazesi toprağa verilmek üzere Kerpetenli Mezarlığı'na götürüldü. İçişleri Bakanı Şahin de defin işlemi sırasında mezarlıkta hazır bulundu. Şehit Geben'in cenazesi 31 yıl önce bir tatbikatta şehit olan ağabeyi Mehmet Geben'in mezarının yanında bir mezar arayla toprağa verildi. Dualar edildikten sonra şehit yakını İbrahim Akgül mezarlıktan çıkarken Bakan Şahin'e "Sizin Meclis'te dik duruşunuza hayranım. O kabinede başka dik duran yok. Baş figüran Hüseyin Çelik" diye seslendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel K.maraş2 Şehit Ağabeyinin Yakınında Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement