Kadıköy'de Duvarlara Barış Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kadıköy'de Duvarlara Barış Geldi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kadıköy\'de Duvarlara Barış Geldi
 Güncelleme: 

Kadıköy Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla duvarlarını usta şairlerin barış şiirlerine ayırdı.

Kadıköy Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla billboardlarını usta şairlerin dilinden barış şiirlerine ayırdı.

Daha önce Sevgililer Günü'nde usta şairlerin şiirlerini billboardlarına taşıyan Kadıköy Belediyesi bu kez de barış şiirleriyle görsel bir çalışma yaptı. Asım Bezirci'nin "Şairlerimizin Diliyle Barış" kitabından dört usta şairin şiiri billboardlara taşındı.

Cahit Sıtkı Tarancı'nın "Memleket İsterim", Refik Durbaş'ın "Barış Koyun Çocukların Adını", Melih Cevdet Anday'ın "Olsun da Gör", Hasan İzzettin Dinamo'nun "Barış Şarkısı" şiirlerinden alıntıların yapıldığı billboardlara çocuklar ellerinde uçurtmalar ve balonlarla eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler