Kadıköy'de Halk Otobüsü ile Ambulans Çarpıştı - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Halk Otobüsü ile Ambulans Çarpıştı

Kadıköy\'de Halk Otobüsü ile Ambulans Çarpıştı

Kadıköy'de özel halk otobüsü ile bir ambulansın kaza yapması sonucu, otobüsteki 3 yolcu ile ambulanstaki 4 sağlık personeli çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

12.04.2015 12:10

Kadıköy'de özel halk otobüsü ile bir ambulansın kaza yapması sonucu, otobüsteki 3 yolcu ile ambulanstaki 4 sağlık personeli çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

Trafik kazası çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi.

Haber-Kamera Ramazan EĞRİ İstanbul DHA

Kadıköy'de özel halk otobüsü ile bir ambulans kaza yapması sonucu otobüsteki 3 yolcu ile ambulanstaki 4 sağlık personeli çeşitli yerlerinden yaralandı. Trafik kazası sabah saat 10.00'da Kadıköy'de meydana geldi. Özel bir halk otobüsü ile ambulans çarpışması sonucu ambulanstaki 4 sağlık personeli ile otobüsteki 3 yolcu çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Trafik kazası çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Halk Otobüsü ile Ambulans Çarpıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement