Kafeye Ateş Açan Kıskanç Sevgili, İki Polisi Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Kafeye Ateş Açan Kıskanç Sevgili, İki Polisi Yaraladı

Kafeye Ateş Açan Kıskanç Sevgili, İki Polisi Yaraladı

Edirne'de, kız arkadaşının, bir erkekle kafede oturduğunu duyan genç, kıskançlık krizine girdi ve pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Olayda iki polis memuru yaralandı.

04.05.2015 16:20  Güncelleme: 18:50

Edirne'de üniversite öğrencisi kız arkadaşını başka bir erkekle kafede oturduğunu duyan genç, kıskançlık krizine girince, İstanbul'dan yanına arkadaşlarını da alıp Edirne'ye geldi. Dün gece kız arkadaşının oturduğu kafeye pompalı tüfekle rastgele ateş eden çılgın aşık U.P. tesadüfen olay yerinde bulunan ve müdahale eden 2 polis memurunu yaraladı.

KAFEDE MAÇ SEYREDEN POLİS MEMURLARI MÜDAHALE ETTİ

Silahlı saldırı sonucu kafenin camları kırıldı. Silah seslerini duyan müşteriler, korkuyla yere yatıp kaçtı. Bu sırada kafede maç seyreden polis memurları olaya müdahale etti. Ancak saldırganlardan kıskanç aşık U.P. ve arkadaşları H.B, A.S ve S.G., polis memurları M.Ç. ve E.Y. yeniden ateş etti.

SALDIRGANLAR TÜFEKLERİYLE BERABER YAKALANDI

Kafeye rastgele yapılan silahlı saldırı sonrası olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, saldırganları iki pompalı tüfek ile yakalayarak gözaltına aldı. Yaralanan ve Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki polis memurunun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, saldırının kız meselesi yüzünden meydana geldiğini söyleyerek, saldırganların İstanbul'dan gelerek eylemi gerçekleştirdiğini anlattı. Erdoğan:

"Olay sırasında izinli saatlerinde o mahalde bulunan arkadaşlarımız olaya müdahale ediyorlar. Bir kovalamaca yaşanıyor. Kovalamaca sonucunda faillerden arkadaşlarımıza da tüfekle ateş açılıyor. 2 arkadaşımız hafif şekilde yaralandı. Birisinin durumu iyi taburcu edildi, diğerinin de tedavisi sürüyor ama herhangi bir ağır durumu yok, onun da durumu iyi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor"dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kafeye Ateş Açan Kıskanç Sevgili, İki Polisi Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Genç: Polisimiz her zamanki gibi armut topluyormus 0 38 Yanıtla
  • OYLE OLURSAK BOYLE OLURUZ: ARKADAS OLUNCA CINSELLIKMI YASANMASI LAZIM BUNUN ADI ARKADASLIK OLAMAZ BOYLE ARKADASIZ DEYIPTE BOYLE OLANLARA YAZIKLAR OLSUN GERCEKCI OLURSAK ATES BARUT ARKADAS OLAMAZ OLURSA BOYLE OLUR KIMSE KIZLIGINI KORUMUS KIZ ARAMASIN 8 25 Yanıtla
  • akp bakara makara kabe pasta makarna: oylar hdpye . . . o kadar. . . 4 13 Yanıtla
  • Çağrı doğan: Şimdi o polislere soruşturma açılacak izinli gününde ifadeye gidecek bide. 7 2 Yanıtla
  • Bekir: Polis armut topluyo diyen cahil. Vursa katil polis olurdu demi 8 0 Yanıtla
  • mustafa: Polislere ateş açan kişiler insan olamaz nolacak şimdi hayatları karardı bir kız için değerli sayın Türkiye halkı halkı. 2 0 Yanıtla
  • nnn: bunları içeri tıkacaksın ömürleri boyunca lağım çukuru temizleteceksin. sen sıçacaksın onlar temizleyecek. ama ömürleri boyunca olacak. öyle 10 sene yat çık yok. 2 0 Yanıtla
  • Ekrem İnci: neden kıskançlık krizine giriyosun ki kardeşim. Kız senin bütünuyarılarına rağmen seni dinlemeyip başka bir erkekle kanki veya arkadaş ayağına hala oturup kalkmaya devam ediyosa bırak gitsin o artık o yolun bir yolcusu olmıuştur sen onu yolundan çeviremezsin. o kıza anca o genişlkikte bir erkek gerekir. En fazla bi tokat atarsın yol verirsin ki o bile yapılmamalı bence. Elini bile değdirme pislik bulaşmasın diye ama Pomlaı tüfek nedir yahu. 1 1 Yanıtla
  • hakann: ifade al serbest bırak, 0 0 Yanıtla

Advertisement