Kahramankazan'ın Özel Bireyleri, Ata'nın Huzura Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kahramankazan'ın Özel Bireyleri, Ata'nın Huzura Çıktı

12.05.2026 14:29  Güncelleme: 15:15

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Kahramankazan Engelsiz Kafe personeli, Engelsiz Yaşam Merkezi’nin kursiyerleri ve aileleri, 2. Engelsiz Ankara Festivali kapsamında Anıtkabir’e yürüyerek, Ata’nın huzuruna çıktı.

(ANKARA) - Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Kahramankazan Engelsiz Kafe personeli, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kursiyerleri ve aileleri, 2. Engelsiz Ankara Festivali kapsamında Anıtkabir'e yürüyerek, Ata'nın huzuruna çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi iş birliğiyle 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen 2. Engelsiz Ankara Festivali, "Başkentte Engel Yok, Şenlik Var" sloganıyla şehri bayram yerine çevirdi. Buluşmanın enerjisiyle dikkati çeken konuklarından biri de Kahramankazan Belediyesi oldu.

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kursiyerleri ve aileleri, Kahramankazan Engelsiz Kafe personeli festival kapsamında ellerinde umut dolu pankartlarla Anıtkabir'e yürüdü. Ata'nın huzuruna sunulan çelenkle başlayan manevi yolculuk, yerini kısa sürede festival alanındaki renkli görüntülere bıraktı.

Kahramankazan Belediyesi'nin kurduğu stant da festivalde ilgi gördü. Engelsiz Yaşam Merkezi kursiyerlerinin aylardır el emeğiyle işlediği atölye çalışmaları, ziyaretçilere kapılarını açtı.

NURSEN YAVAŞ STANDI GEZDİ

Festivalin en sıcak anlarından biri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş'ın Kahramankazan standını ziyaretiyle yaşandı. Kursiyerlerin heyecan dolu karşılamasıyla karşılaşan Yavaş, özel bireylerle tek tek ilgilenerek uzun süre sohbet etti. Üretilen eserleri inceleyen ve bu başarı hikayelerine ortak olan Yavaş, Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgi alarak kursiyerlerin mutluluğunu paylaştı.

Engelsiz Kafe personeli ve özel bireyler, düzenlenen müzikli eğlencelerde gönüllerince dans edip oyunlar oynayarak günün tadını çıkardı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kahramankazan'ın Özel Bireyleri, Ata'nın Huzura Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement