Şanlıurfalı depremzede tatlıcı, mesleğini Tatvan'da sürdürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfalı depremzede tatlıcı, mesleğini Tatvan'da sürdürüyor

Şanlıurfalı depremzede tatlıcı, mesleğini Tatvan\'da sürdürüyor
19.04.2023 12:35

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Şanlıurfa'dan Bitlis'in Tatvan ilçesine gelen İsmail Başkurt, kamyonette tatlı satarak ailesini geçindiriyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Şanlıurfa'dan Bitlis'in Tatvan ilçesine gelen İsmail Başkurt, kamyonette tatlı satarak ailesini geçindiriyor.

Babasından öğrendiği mesleğini sürdürdüğünü belirten 5 çocuk babası Başkurt, depremden sonra Tatvan ilçesine yerleştiğini ve tatlıcılıktan kazandığı parayla ailesini geçindirdiğini söyledi.

Şanlıurfa'daki evinin hasar gördüğünü anlatan Başkurt, "Burada kirada oturuyorum. Depremden sonra geldim. Geçimimi tatlı satarak sağlıyorum. Çok şükür idare ediyorum. Tatlıları özenle hazırlıyorum. Müşterilerimiz de memnun. Allah buradaki dostlardan razı olsun. Her konuda yardımcı oldular. İlgilerinden ve desteklerinden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfalı depremzede tatlıcı, mesleğini Tatvan'da sürdürüyor - Son Dakika


Advertisement