KAHRAMANMARAŞ'TA 2 KARDEŞ, PROTEİN TOZUYLA YAŞAMA TUTUNDULAR - Son Dakika
Güncel

KAHRAMANMARAŞ'TA 2 KARDEŞ, PROTEİN TOZUYLA YAŞAMA TUTUNDULAR

Kahramanmaraş'ta 2 kardeş, 198 saat sonra kurtarıldı (2)Kahramanmaraş'ta enkaz altından kurtarılan Muhammet Enes Yeninar ile ağabeyi Abdülbaki Yeninar'ın, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavileri sürüyor.

14.02.2023 20:58  Güncelleme: 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta 2 kardeş, 198 saat sonra kurtarıldı (2)

Kahramanmaraş'ta enkaz altından kurtarılan Muhammet Enes Yeninar ile ağabeyi Abdülbaki Yeninar'ın, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavileri sürüyor. Kardeşler, idrarlarını protein tozuyla karıştırıp içerek hayatta kaldıklarını söyledi.

'EN SON ÇARE PROTEİN TOZU AKLIMIZA GELDİ'

Ağabeyi ile enkazda yan yana kaldığını belirten Muhammet Enes Yeninar, Gün geçtikçe çok acıktık çok susadık. En son çare protein aklımıza geldi. Ayarını biliyorum 2 damla olarak içtik. Allah'a dua ettik. Ağabeyime sürekli telkinde bulundum. Bir arama köpeği bizi buldu. Ağabeyim, 'kalk köpek geldi' dedi diye konuştu.

'SU OLMAYINCA İDRARLA TOZU KARIŞTIRIP İÇTİK'

Protein tozuyla hayatta kaldıklarını söyleyen Abdülbaki Yeninar, Şans eseri kardeşimin çantası çekmecenin yanında çıktı. Bana protein tozu var ağabey dedi. Normal bir insan protein tozu içtiğinde 3 litre su içiyorsa 6 litre su içmesi lazım. Su yoktu biz de idrarı toza karıştırdık. Toz limonlu portakallı, idrarı beklettik soğusun diye karıştırıp içtik. 1 gün beklettik sonra mecbur içtik. Ailemiz iyi ve Kayseri'de ki hastaneye yollamışlar dedi. (DHA)

KAHRAMANMARAŞ\'TA 2 KARDEŞ, PROTEİN TOZUYLA YAŞAMA TUTUNDULAR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KAHRAMANMARAŞ'TA 2 KARDEŞ, PROTEİN TOZUYLA YAŞAMA TUTUNDULAR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement