Kahramanmaraş'ta AK Parti'li Başkanlar Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta AK Parti'li Başkanlar Göreve Başladı

Kahramanmaraş\'ta AK Parti\'li Başkanlar Göreve Başladı

Kahramanmaraş'ta Büyükşehir ile merkez Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe belediye başkanlıklarına seçilen için Kahramanmaraş Adliyesi'nde mazbata töreni düzenlendi.

04.04.2014 15:06

Kahramanmaraş'ta Büyükşehir ile merkez Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe belediye başkanlıklarına seçilen için Kahramanmaraş Adliyesi'nde mazbata töreni düzenlendi. Törene; Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıktı Güvenç, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, A Parti İl Başkanı Metin Doğan, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente hizmet için çalışacaklarını ifade ederek, Kahramanmaraş'ı mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getireceğiz dedi.

Konuşmaların ardından Fatih Mehmet Erkoç'a, Onikişubat Belediye Başkanı seçilen Hanefi Mahçiçek'e ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı seçilen Necati Okay'a mazbataları verildi.

Adliyede düzenlenen törenin ardından Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ni giderek görevi selefi Mustafa Poyraz'dan devraldı. Birbirlerine karşılıklı çiçek veren halef selef başkanlar, el sıkışıp başarılar diledi. Eski başkan Poyraz, törenin ardından yeni başkan Fatih Mehmet Erkoç'un gideceği yere makam aracı tarafından bırakma teklifini kabul etmeyerek, kendi kullandığı otomobille belediyeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta AK Parti'li Başkanlar Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement