Kahta'daki İki Ayrı Kazada 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kahta'daki İki Ayrı Kazada 8 Kişi Yaralandı

Kahta\'daki İki Ayrı Kazada 8 Kişi Yaralandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4'ü ağır 8 kişi yaralandı.

29.03.2013 10:34  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Göçeri köyü yakınlarında meydana geldi. Hasköy Muhtarı Fahri Yalçın'ın (55) kullandığı 02 KP 842 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde bulunan ve sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda savrulan Hamo Erdem (53) yönetimindeki 02 KF 925 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada her iki otomobil sürücüsü Fahri Yalçın ve Hamo Erdem ile otomobillerde bulunan Naile Yalçın (4), Aynur Yalçın (36), Aslı Yalçın (2), Handan Yalçın (9) ve Aynur Erbasan (36) yaralandı. Yaralılardan Hamo Erdem, Naile Yalçın, Aynur Yalçın ve Handan Yalçın ambulansla Göçeri Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken Fahri Yalçın, Aslı Yalçın ve Aynur Erbasan ise Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Fahri Yalçın'ın, durumu ağır olduğu için Adıyaman'a sevk edildi.

İkinci kaza ise Narince Köyü yakınlarında meydana geldi. Neşet Akel'in kullandığı 02 HS 567 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Sürücülerin fark ettiği kazada yaralı, özel otomobille Kahta Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı durumu ağır olduğu için Adıyaman'a sevk edildi.

Her iki kazayı duyan yaralıların akrabaları, Kahta Devlet Hastanesine akın etti. İki kazanında aynı anda yaşanması nedeniyle hastane görevlileri zor anlar yaşadı.

Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahta'daki İki Ayrı Kazada 8 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement