Kalaşnikof ve Mp5'li 3 Saldırgan Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kalaşnikof ve Mp5'li 3 Saldırgan Tutuklandı

Samsun'da 2 kişinin yaralandığı Kalaşnikof, MP5, tabanca ve av tüfeğinin kullanıldığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 saldırgan tutuklandı.

11.11.2015 16:43  Güncelleme: 18:05

Samsun'da 2 kişiyi yaralayan ve üzerlerinden Kalaşnikof, MP5, tabanca ve av tüfeği çıkan 3 saldırgan gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

MERMİLER DOKTOR ODASININ CAMINA İSABET ETTİ

Olay, İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi Kadife Sokak'ta geçen Pazar günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. (37), E.T. (25) ve Ç.K.'nin içinde bulunduğu otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı 3 kişinin içinde bulunduğu otomobil, park halindeki bir otomobile çarpıp durdu. Silahlı saldırıda A.S. kafasından ağır, E.T. ise sırtından hafif yaralandı. Yaralılar başka bir araçla hastaneye götürülürken, peşinden takip eden saldırganlar bu kez Kıran Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde yaralıların içinde bulunduğu araca Kalaşnikof ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu kurşunlardan biri Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 4. katındaki doktor odasının camına isabet etti.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından silahlı saldırı olayına karıştıkları iddia edilen S.A. (33), M.G. (21) ve 16 yaşındaki B.A. gözaltına alındı. Polis silahlı saldırı olayında kullanılan 1 adet Kalaşnikof, 1 adet MP5 otomatik silah, 1 adet tabanca, 2 adet tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirdi. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili 6 kişinin de arandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kalaşnikof ve Mp5\'li 3 Saldırgan Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalaşnikof ve Mp5'li 3 Saldırgan Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yerliiii: Attir attir coluk vocugun ustune ver iyi mi boyle yakindir sonunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement