Kalaşnikoflu Saldırıda Tutuklu Sayısı 5'e Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kalaşnikoflu Saldırıda Tutuklu Sayısı 5'e Çıktı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kalaşnikoflu Saldırıda Tutuklu Sayısı 5\'e Çıktı

Samsun’da 2 kişinin yaralandığı kalaşnikof, MP5, tabanca ve av tüfeğinin kullanıldığı silahlı saldırıyla ilgili bugün tutuklanan 1 kişi ile birlikte olayda tutuklu sayısı 5’e çıktı.

Samsun'da 2 kişinin yaralandığı kalaşnikof, MP5, tabanca ve av tüfeğinin kullanıldığı silahlı saldırıyla ilgili bugün tutuklanan 1 kişi ile birlikte olayda tutuklu sayısı 5'e çıktı.

Olay, İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi Kadife Sokak'ta meydana gelmiş, A.S. (37), E.T. (25) ve Ç.K.'nin içinde bulunduğu otomobile silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda A.S. kafasından ağır, E.T. ise sırtından hafif şekilde yaralanmıştı. Olayla ilgili 1'i emlakçı 4 kişi tutuklanmıştı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili arandığı ileri sürülen ve firarda olan 33 yaşındaki S.K.'yi alınan istihbarat doğrultusunda Terme ilçesinin Fenk Mahallesi'ndeki saklandığı evde yakaladı. Gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen S.K.'nın susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenildi.

S.K., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan S.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Olayla ilgili firarda bulunan 3 kişinin arandığı öğrenildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Advertisement