Kamber Öztürk Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Kamber Öztürk Seçim Sonuçları

Kamber Öztürk Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Adıyaman Gölbaşı belediye başkan adayı olan Kamber Öztürk isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde MHP Adıyaman Gölbaşı belediye başkan adayı olan Kamber Öztürk isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adıyaman Gölbaşı ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Kamber Öztürk isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Adıyaman Gölbaşı adayı Kamber Öztürk kimdir? MHP Adıyaman Gölbaşı adayı Kamber Öztürk yüzde kaç oy aldı?

Kamber Öztürk Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Adıyaman Gölbaşı belediye başkan adayı olarak gösterilen Kamber Öztürk Gölbaşı ilçesinde % 16,23 oranında oy almıştır. Gölbaşı ilçesinde % 16,23 oranında oy olan Kamber Öztürk adlı MHP adayı toplamda 2.957 adet oy sayısına ulaştı.

Kamber Öztürk Kimdir?

Kamber Öztürk Seçim Sonuçları

01.04.1958 tarihinde Adıyaman Gölbaşı'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. Beden Eğitim Öğretmeni olarak Gölbaşı Gölkent Ortaokulu'nda çalışmaktadır. Kamber Öztürk, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde MHP Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkan adayıdır.

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Kamber Öztürk Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement