Kamu Zararı ve Sorumluluk Çalıştayı 3. Dönemi Başladı - Son Dakika
Güncel

Kamu Zararı ve Sorumluluk Çalıştayı 3. Dönemi Başladı

Kamu Zararı ve Sorumluluk Çalıştayı 3. Dönemi Başladı

Denetim ve destek gruplarında görevli olan denetçiler ile savcıların iştirakiyle, 16 Haziran-02 Temmuz 2013 tarihleri arasında 4 dönem halinde devam edecek olan "Kamu Zararı ve Sorumluluk Çalıştayı"nın 3. dönemi açılışı gerçekleştirildi.

06.07.2013 09:51  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denetim ve destek gruplarında görevli olan denetçiler ile savcıların iştirakiyle, 16 Haziran-02 Temmuz 2013 tarihleri arasında 4 dönem halinde devam edecek olan "Kamu Zararı ve Sorumluluk Çalıştayı"nın 3. dönemi açılışı Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai AKYEL, Anayasa Mahkemesi Üyesi Prof. Dr. Erdal TERCAN, Afyon Valisi İrfan BALKANLIOĞLU ve Afyon ili protokolüne dahil isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış programında Afyon Valisi İrfan BALKANLIOĞLU, Anayasa Mahkemesi Üyesi Prof. Dr. Erdal TERCAN ile Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai AKYEL birer konuşma yaptılar.

Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai AKYEL, açılış konuşmasında Sayıştayın görev ve sorumluluklarına değinerek, Sayıştay denetim ve raporları için hayati önemde olan kamu zararı ve sorumluluk gibi hukuki kavramların doğru anlaşılması ve bu bağlamda Sayıştay mensuplarının mesleki yeterliliklerinin artırılması, değişimlerin sürekli takip edilmesi amacıyla düzenlenen akademisyenler ve uygulayıcıların bir arada bulunduğu Kamu Zararı ve Sorumluluk Çalıştayının önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kamu Zararı ve Sorumluluk Çalıştayı 3. Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement