Kamyon Çöken Yolda Asılı Kaldı - Son Dakika
Güncel

Kamyon Çöken Yolda Asılı Kaldı

Kamyon Çöken Yolda Asılı Kaldı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (BASKİ) ait seyir halindeki kamyonun arka tekerlekleri, çöken asfaltta oluşan çukura düşerek asılı kaldı.

20.03.2016 13:38

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (BASKİ) ait seyir halindeki kamyonun arka tekerlekleri, çöken asfaltta oluşan çukura düşerek asılı kaldı. Kamyon vinç yardımıyla güçlükle çukurdan çıkartıldı.

BASKİ ekipleri bir süre önce Ören Mahallesi, Siteler Bulvarı'nda kanalizasyon çalışması başlattı. Çalışmalar sırasında kazılan yoldan çıkan hafriyatlar, dün saat 17.00 sıralarında kepçeyle BASKİ'ye ait 44 BH 008 plakalı kamyona yüklendi. Kamyon hareket ettikten kısa bir süre sonra asfalt birden çöktü. Kamyonun arka tekerlekleri, asfalta oluşan 2.5 metre genişlik ve 1.5 metre derinliğindeki çukura düştü. Yol trafiğe kapatılıp, çukurda asılı kalan kamyon önce kepçe yardımıyla çıkartılmak istendi. Ancak, mümkün olmadı. Bunun üzerine vinç çağırıldı. Vince bağlanarak kaldırılan kamyon yaklaşık 2 saatlik bir çaba sonucunda çukurdan çıkartıldı.

Kurtarma çalışmalarını, BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ahmet Erden, Burhaniye Şubesi Şefi Taner Aktaş ve Edremit Şube Şefi Abdullah Kesici de izledi. Kamyonunu çıkartılmasının ardından çukur toprakla doldurulup, yol tekrar trafiğe açıldı.

Yolun çökmesiyle kanalizasyon şebekesinin de zarar görmesi nedeniyle bulvarın kenarında bulunan Dilek Evler Sitesi'ne sızan pis sular, vatandaşların şikayetlerine neden oldu.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyon Çöken Yolda Asılı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement