Kamyonda Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kamyonda Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti

Kamyonda Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti

Bariyerleri Kırıp Yoldan Çıkan, Önüne Gelen Tabela ve Demir Korkulukları Altına Alan Harfiyat Kamyonunun Sürücüsü Kamyon İçerisinde Sıkışıp Hayatını Kaybetti.

16.01.2011 14:56

Bariyerleri kırıp yoldan çıkan, önüne gelen tabela ve demir korkulukları altına alan harfiyat kamyonunun sürücüsü kamyon içerisinde sıkışıp hayatını kaybetti.

TEM otoyolundan Okmeydanı istikametine giden Ali Aslan yönetimindeki, 34 LDH 58 plakalı bir hafriyat kamyonu, Sadabad Viyadüğü girişinde demir bariyerleri kırarak toprak yola geçti. Burada da trafik levhasını yıkan kamyon, viyadük başlarında bulunan demir korkuluklara çarptı. Kopan bir korkuluk kamyonun ön kısmından girip arkasından çıktı. Bir türlü duramayan kamyon, son olarak viyadükle toprak zemin arasında sıkıştı. Şoför Ali Aslan da yan yatan kamyonun içinde sıkıştı. Kazayı fark eden diğer sürücüler tarafından haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kamyon şoförü, aracın önünden girip arkasından çıkan demir bariyerin de sıkıştırmasıyla uzun bir süre kurtarılmayı bekledi. Sıkışan sürücüyü çıkarmak için yoğun çaba sarf eden itfaiye ve sağlık ekipleri, bir taraftan da yardım için gelen ancak bilinçsizce kamyon üstünde ve altında gezen kişileri uyarmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan kamyon şoförü, sedyeye konularak ambulansa taşındı. Durumunun ağır olduğu gözlenen kamyon şoförü, kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyonda Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement