Kanser Hastası Özçelik, İkinci Kemoterapi Kürünü Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Kanser Hastası Özçelik, İkinci Kemoterapi Kürünü Bekliyor

Kanser Hastası Özçelik, İkinci Kemoterapi Kürünü Bekliyor

Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar'la yaşanan diyaloğun ardından Türkiye gündemine oturan kanser hastası Dilek Özçelik'in tedavisinde ilk kemoterapi kürü tamamlandı.

09.05.2013 14:56

Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar'la yaşanan diyaloğun ardından Türkiye gündemine oturan kanser hastası Dilek Özçelik'in tedavisinde ilk kemoterapi kürü tamamlandı. Evinde istirahat eden Özçelik, bir hafta sonra ikinci kür tedaviye başlayacak.

Moralinin yerinde olduğunu belirten Dilek Özçelik, "İlk kürü tamamladık, bir hafta sonra da ikinci kür tedavim başlayacak. Şu an belirlenen

bir süreç var o süreç devam edecek, almam gereken kür sayısı tedaviye göre değişecek. İlk etapta belirlemiş olduğumuz 6 kürlük kemoterapi tedavisi var. Bir kaç ay sonra bazı tetkiklere gireceğim, çıkan sonuçlara göre de vücudumun tedaviye cevap verip vermediğini söyleyecekler. Belki 6 ay sonra tedavim bitecek iyileşeceğim, belki de bitmeyecek tedavide değişiklik yapılacak" dedi.

Okulunu dondurmadığını belirten Özçelik, "Derslerime çalışıp, sınavlarıma giriyorum. İlaçlardan sonra ateşim çıktığı ve enfeksiyon tehlikesi olduğu için okuluma devam edemiyorum. Sadece sınavlarıma giriyorum fakat önümüzdeki sene için hiç bir şey diyemiyorum, ne olur ne biter hiç bilmiyorum" dedi.

İlaçlarını artık rahatlıkla bulabildiğini belirten Özçelik, "Kendi adıma mutluyum fakat benimle aynı kaderi paylaşan hastaların şu anda ne yaptıklarını bilmiyorum. İlaçlarını gerçekten tedarik edebiliyorlar mı, onlar ne yapıyor bunu merak ediyorum. Dilerim onlar da ilaçlarını alabilirler, onlar

için dua ediyorum, elimden bu saatten sonra bir şey gelmiyor" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanser Hastası Özçelik, İkinci Kemoterapi Kürünü Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement