Karabalık, Hasanpaşa Mahallesi'nde Ev Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Hasanpaşa Mahallesi'nde Ev Ziyaretlerinde Bulundu

Karabalık, Hasanpaşa Mahallesi\'nde Ev Ziyaretlerinde Bulundu

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Hasanpaşa Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde bulundu.

23.11.2013 13:53

Hasanpaşa Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç, Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri, belediye meclis üyeleri Orhan Akyüz ve Yusuf Özdemir'in de eşlik ettiği ziyaretlerde hasta ve yaşlılarla başkan bir araya geldi. Hasta ziyaretlerinde vatandaşlara moral veren Başkan Karabalık, acil şifa dileklerinde bulundu. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Karabalık, hastalıkların en iyi ilacı morali yüksek tutmaktan geçtiğini belirterek ihtiyaçlarını sorup gönüllerini aldı.

Ev ziyaretlerinde, "Başarılı bir yerel yönetim, vatandaşlarının sıkıntılarına sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde cevap verebilen bir yönetimdir" diyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hayata geçirdikleri Yaşbak, psikolojik danışma merkezi, göbekbağı projelerinden bahsederek vatandaşları bilgilendirdi. Emekli öğretmen Esme Dere'nin de öğretmenler gününü kutlayan Başkan Karabalık, "Nice gençler yetiştirmiş şimdi evlerinde dinlenmeye çekilen tüm eğitimciler adına Öğretmenler Gününüz kutlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Hasanpaşa Mahallesi'nde Ev Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement