Karabük'te 'Ankesörlü Telefon' Operasyonunda 6 Asker Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Karabük'te 'Ankesörlü Telefon' Operasyonunda 6 Asker Adliyeye Sevk Edildi

Karabük merkezli 10 il ve KKTC'de FETÖPDY operasyonunda ankesörlü telefonlar aracılığıyla örgüt üyeleriyle irtibat kurdukları iddiasıyla gözaltına alınan 12 askerden 6'sı adliyeye sevk edildi.

23.01.2018 14:50

Karabük merkezli 10 il ve KKTC'de FETÖPDY operasyonunda ankesörlü telefonlar aracılığıyla örgüt üyeleriyle irtibat kurdukları iddiasıyla gözaltına alınan 12 askerden 6'sı adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunan ankesörlü telefonlar üzerinde yaptığı çalışmalarda FETÖPDY örgüt üyeleriyle ankesörlü telefonlarla irtibat kurdukları belirlenen kişilere yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Karabük'ün de aralarında bulunduğu 10 il ve KKTC'de yapılan operasyonlarda Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu 12 asker gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen G.Ö., G.K., S.K., C.K., Z.A. ve H.A. adliyeye sevk edildi.

Karabük\'te \'Ankesörlü Telefon\' Operasyonunda 6 Asker Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te 'Ankesörlü Telefon' Operasyonunda 6 Asker Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement