Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheliden ikisi cezaevine gönderildi - Son Dakika
Güncel

Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheliden ikisi cezaevine gönderildi

Karabük\'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheliden ikisi cezaevine gönderildi

Karabük'te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheliden 2'si tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda toplamda 160 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

12.03.2024 16:53  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 8 şüpheliden ikisi cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri kapsamında 9-12 Mart'ta il genelinde 4 ayrı operasyon düzenledi.

Cildikısık Tüneli mevkisinde M.S, E.Ö. ve E.B'nin ekiplerce yapılan üst aramasında 9,6 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Ankara kara yolunda ise S.U. ve D.A'ya yönelik aramada 8,18 sentetik uyuşturucu madde bulundu.

İl merkezinde Ş.Ü'nün aracında yapılan aramada, 57,21 gram sentetik uyuşturucu ile cam uyuşturucu aparatları yakalandı. Yine O.Ü. ve G.İ'nin üst aramasında 94,91 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 8 şüpheliden 6'sı emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen O.Ü. ve Ş.Ü. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 şüpheliden ikisi cezaevine gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement