Karabük'ün Derdi 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Karabük'ün Derdi 3 Puan

Karabük\'ün Derdi 3 Puan

Seyit İçgül, "Artık ne olursa olsun bu lige damga vurmamız lazım."

02.11.2011 10:44

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Eskişehirspor maçı ile çıkış yapmak istediklerini belirterek, "Artık ne olursa olsun bu lige damga vurmamız lazım. Bu kritik maçımızdan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe maçında mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyen Seyit İçgül, "Alex'in gördüğü kırmızı karttan sonra işlerinin çok daha farklı olacağını düşündük. Ama tam tersine Fenerbahçe'nin inanılmaz derecede seyircisi ile bütünleşerek, futbolcuların hırslı oyun oynamalarına karşılık veremedik. Daha fazla koştular. Bizden çok daha istekli ve arzulu oynadılar. Bizimkiler ise o atmosferden mi veya hakemden mi diyeyim inanılmaz derecede etkilendiler ve aynı dirayeti gösteremediler. En büyük problem bence burada oldu. Maçın ikinci yarısında ise bazı değişiklikler yaparak hücum gücü yüksek oyuncularımızı sahaya aldık ama istediğimiz pozisyonları yakalayamadık. Onların mücadelesine karşılık veremedik. Tebrik etmek lazım. İnanılmaz derecede maçı istediler. Biz aynı isteği gösteremedik. Sonuçtada mağlup olduk. Çok üzgünüz. En kötü ihtimalle beraberliği kurtarabilirdik diye düşünüyorduk" diye konuştu.

İçgül hakemi eleştirerek, "Özellikle kırmızı karttan sonra hakemin Emre'ye 3 kez kırmızı kart göstermesi lazımdı ama gösteremedi. Kartın çok etkisinde kaldı. Bazı futbolculara inanılmaz tolerans tanıdı" dedi.

Kendilerini artık çok kritik haftaların beklediklerini ifade eden İçgül, şöyle konuştu:

"Bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız. Eskişehirspor maçı ile beraber çıkış yapmamız gerekiyor. Çünkü artık ne olursa olsun bu lige damga vurmamız lazım. Deumi ve İlhan bu maçta olmayacak ama ne olursa olsun bu kritik maçımızdan 3 puanla ayrılmak istiyoruz"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'ün Derdi 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement