Karaburun'da Kaçak Teknesi Battı: 8 Ölü, 26 Kayıp (5) - Son Dakika
Güncel

Karaburun'da Kaçak Teknesi Battı: 8 Ölü, 26 Kayıp (5)

Karaburun\'da Kaçak Teknesi Battı: 8 Ölü, 26 Kayıp (5)

ANNEDEN, EN ACI TEŞHİSİzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, bulundukları teknenin batmasıyla ölen 8 kaçak göçmenin cesedi, ön otopsi için Karaburun Devlet Hastanesi morguna getirildi.

10.10.2018 16:23

ANNEDEN, EN ACI TEŞHİS

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, bulundukları teknenin batmasıyla ölen 8 kaçak göçmenin cesedi, ön otopsi için Karaburun Devlet Hastanesi morguna getirildi. Cumhuriyet savcısının hazır bulunduğu ön otopsi sırasında yürek burkan anlar yaşandı. Kaçaklardan, şu ana kadar sağ kurtulan tek kişi olan Iraklı Mıhabat İsmael Ali (30), ölenleri teşhis etmesi için İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılıp morga getirildi. Morg girişinde tabutları gören ve olayda da 5 çocuğu halen kayıp olan acılı anne, gözyaşlarına boğuldu. Bu anlarda yaşadığı acıdan ve 28 saat suda kalmanın verdiği bitkinlikten ayakta durmakta güçlük çeken anneye kadın polis yardımcı oldu. Cesetleri bulunan 8 kişiden 2'sinin 9 ve 12 yaşlarında çocuk olduğu öğrenilirken, çocukların Mıhabat İsmael Ali'nin olup olmadığı henüz belirlenemedi.

Taylan YILDIRIM/KARABURUN (İzmir),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaburun'da Kaçak Teknesi Battı: 8 Ölü, 26 Kayıp (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement