Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Husovic, Düzce'de Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Husovic, Düzce'de Açıklaması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Rafet Husovic'in konuşması Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in konuşması Ziyaretten detaylar Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Husovic, Düzce'de: "Bundan sonra bütün Türkiyeli iş adamlarını çağırıyorum.

01.03.2016 20:06

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Rafet Husovic'in konuşması

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in konuşması

Ziyaretten detaylar Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Husovic, Düzce'de:

"Bundan sonra bütün Türkiyeli iş adamlarını çağırıyorum. Karadağ'ın yabancı yatırımcılar için çok iyi şartları var. Karadağ'da yatırım yapan yatırımcıların oradaki insanlarla aynı hakları var. Bazı vergi kolaylıkları var"

Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Rafet Husovic, Türk iş adamlarını Karadağ'a davet ettiğini belirterek, "Karadağ'ın yabancı yatırımcılar için çok iyi şartları var. Karadağ'da yatırım yapan yatırımcıların oradaki insanlarla aynı hakları var. Bazı vergi kolaylıkları var" dedi.

Karadağ Cumhuriyeti ve Sırbistan Cumhuriyeti'nden bir heyetle kente gelen Husovic, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

Türkiye ve Karadağ devletlerinin ilişkilerinin çok iyi olduğunu vurgulayan Husovic, "Biz yeni bir fırsat bulduk, bu da belediyelerin birleşmesi. Bundan sonra bütün Türkiyeli iş adamlarını çağırıyorum. Karadağ'ın yabancı yatırımcılar için çok iyi şartları var. Karadağ'da yatırım yapan yatırımcıların oradaki insanlarla aynı hakları var. Bazı vergi kolaylıkları var. Devletin her türlü desteği var. Tanıdığınız iş adamlarını bize yönlendirmenizi istiyoruz. Düzce, Ankara ve İstanbul arasında kalan bir şehir değil, Yeni Pazar ve Rojayev arasında kaldı. Sizleri de Rojayev'e davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzce Belediye Başkanı Keleş de iki ülkenin karşılıklı olarak ilişkilerini daha da geliştireceğini dile getirerek, "Biz gerçekten Balkanlar'a ilgi duyuyoruz. Bizim sizlerden öğreneceğimiz birçok şey var, inanıyorum ki sizin de Düzce'den alacağınız, öğreneceğiniz bir çok şey olacaktır. Aramızdaki iş birliği gelişmiş olur. Çalışmalarımız da devam edecektir" şeklinde konuştu.

Heyet, ziyaretin ardından kentteki kültürel alanları ve sanayi faaliyeti gerekleştirilen yerleri inceledi.

Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Husovic, Düzce\'de Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Husovic, Düzce'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement