Karamürsel'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Karamürsel'den Kısa Kısa

Karamürsel\'den Kısa Kısa

İHH İnsani Yardım Derneği Karamürsel Temsilciliği ile Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından yetimler yararına kermes düzenlendi.

26.04.2018 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İHH İnsani Yardım Derneği Karamürsel Temsilciliği ile Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından yetimler yararına kermes düzenlendi.

Bosnalı yetimlerin yararına düzenlenen kermeste, yöresel yemekler, ayakkabı, şal, çanta gibi çeşitli malzemeler de satışa sunuldu.

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kermesten elde edilen gelirin Bosnalı 150 yetim ailesine gıda kolisi olarak verileceğini söyledi.

Yetimlerle ilgili kaçınılmaz sorumluluğa dikkat çekmek istediklerini belirten Yılmaz, "Bu konuda karınca kararınca katkı sağlamak amacıyla bu kermesi düzenledik. Kermesimiz yarın sona erecek." dedi.

Duaların okunduğu açılışa, İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karacan, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürse'de şiir dinletisi

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulunca organize edilen müzik ve şiir dinletisine katıldı.

Karamürsel Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Yunus Emre, Karacaoğlan, Aşık Veysel ve Pir Sultan Abdal'ın eserlerini seslendirdi.

Kaymakam Narinoğlu, program sonunda yaptığı konuşmada, düzenlenen etkinlikte müthiş bir ahenk gördüğünü ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamürsel'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement