Karamürsel - Gençlerin Gece Yarısı Kano Sefası Faciayla Bitti - Son Dakika
Güncel

Karamürsel - Gençlerin Gece Yarısı Kano Sefası Faciayla Bitti

Karamürsel - Gençlerin Gece Yarısı Kano Sefası Faciayla Bitti

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde Gece Yarısı 3 Ayrı Kanoyla İzmit Körfezi'nde Gezintiye Çıkan 5 Gençten Biri Aniden Çıkan Fırtınanın Etkisiyle Kanonun Devrilmesi Sonucu Denizde Kayboldu. Gençlerden Üçü İse Son Anda Kurtarıldı.

06.08.2010 20:04

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde gece yarısı 3 ayrı kanoyla İzmit Körfezi'nde gezintiye çıkan 5 gençten biri aniden çıkan fırtınanın etkisiyle kanonun devrilmesi sonucu denizde kayboldu. Gençlerden üçü ise son anda kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre Tabakhane Mahallesi'ndeki Belediye Plajı'nda vakit geçiren yaşları 18 ile 21 arasında değişen Serhat Sağdınç, Ali Sağdınç, Sercan Çampınar, Ertuğrul Elçin ve Mert Kütük eğlence olsun diye saat 01.00 sıralarında burada gündüzleri kiralık olarak verilen 3 ayrı kanoya binip denize açıldı. Ancak yaklaşık yarım saat sonra aniden fırtına çıktı. Kanolar devrilince gençler kendilerini suyun içinde buldu. Gençlerden Serhat Sağdınç, Ali Sağdınç ve Sercan Campınar balıkçılar tarafından kurtarıldı. Gençlerin verdiği bilgiler doğrultusunda yardım istenerek olay yerine gelen sahil güvenlik botu bir süre sonra 21 yaşındaki Ertuğrul Eçin'i de denizde buldu. Ancak onunla aynı kanoda bulunan 18 yaşındaki Mert Kütük, Sivil savunma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin yaptığı tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Mert Kütük'ü arama çalışmaları bugün de devam etti. Bugün Ereğli ilçesi sahilinde bir ceset bulunduğuna ilişkin ihbar alınmasına rağmen bu ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı.

BALIKÇI TEKNESİ BATTI

Bu arada yine gece yarısı İzmit Körfezi'nde balık tutmak için Karamürsel'in Ereğli bölgesindeki limandan açılan Yaşar Öz'e ait tekne de gece yarısı aniden çıkan fırtına nedeniyle battı. Yaşar Öz ve onunla birlikte denize açılan yardımcısı Metin Karakoç sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karamürsel - Gençlerin Gece Yarısı Kano Sefası Faciayla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement