Karayolu Çöktü, 3 İşçi Göçük Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Karayolu Çöktü, 3 İşçi Göçük Altında Kaldı

Karayolu Çöktü, 3 İşçi Göçük Altında Kaldı

Erzurum'da yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yapıldığı karayolunda göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 3 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

22.06.2015 17:20  Güncelleme: 18:04

Erzurum'da, Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 ay önce başlatılan yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yapıldığı karayolunda göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 3 işçi kısa süre içerisinde çıkarıldı.

KARAYOLU ÇÖKTÜ, 3 İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Olay, bugün saat 15.45 sıralarında merkez Palandöken İlçesi'ndeki Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 ay önce başlatılan yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yapıldığı karayolunda göçük meydana geldi. Göçük sırasında 3 işçi toprak altında kaldı.

EKİPLER İKİ İŞÇİYİ KISA SÜREDE KURTARDI

Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri geldi. Toprak altında kalan Recep Akar ile Rasim Yılmaz kısa sürede çıkarıldı.

"BABAM OLMADAN BENİ GÖTÜRMEYİN"

Kars'ın Sarıkamış ilçesinden oğlu Recep Akar ile çalışmak için Erzurum'a gelen Eyüp Akar ise boğazına kadar toprağa gömüldü. Recep Akar ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada sağlık görevlilerine, "Babam olmadan beni götürmeyin" diyerek ağladı.

SADECE 15 DAKİKA SONRA DİĞER İŞÇİDE GÖÇÜKTEN ÇIKARILD

Sağlık görevlileri ise "Babanın durumu iyi onu da getireceğiz" dedi. Oğlunun hastaneye götürülmesinden yaklaşık 15 dakika sonra göcük altından çıkarılan Eyüp Akar da hastaneye kaldırıldı.

Göcük altında kalan 3 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karayolu Çöktü, 3 İşçi Göçük Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Küçük eniste: Haramzade yöneticiler ihale hırsızları vicdaninizi varsa bu insanları görün ne zorluklarla evine ekmek götürüyor 0 0 Yanıtla
  • Saçmalayın: Adamın keyfini bozmazsanız olmaz demi.ne olacak yani istediği kadar kuru yemiş verseniz.ne kadar yiyebilir ki.onca para kazanıyorsunuz.konfor diyorsunuz....? 0 0 Yanıtla
  • Saçmalayın: Gerçekten inanmıyorum hani bizim vatandaş kendi çebinden,penceresinden türkiye ye bakıp durmadan atıp tutuyorlar.ya siyasiler nereden bakıp konuşuyorlar.vatandaşın(aşırıcıların) baktığı yerden bakıyorlarsa vay benim memleketim haline.bir memleket böyle yönetilmez.bir memleket bir ordu gibidir.ordunun bazen bir bazen birden çok komutanı olur.şimdi türkiye dört komutan seçti.şimdi bunlar ya kalkıp askerleri birbirine kırdıracak ya birlik olup düşmanın üzerine yürüyecek yada ordu bu dört komutanı azledip kendini kurtarmaya bakacak 0 0 Yanıtla

Advertisement