Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika
Güncel

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, "Tüm şoför kardeşlerimize trafik kurallarına uymaları noktasında görev düşmektedir.

09.05.2018 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, "Tüm şoför kardeşlerimize trafik kurallarına uymaları noktasında görev düşmektedir. Herkes kurallara uyduğunda trafikteki riskte minimuma inecektir." dedi.

Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Doğanay, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Alper Zahir ile Şahin'i ziyaret etti.

Şahin düzenledikleri etkinliklerle sürücülerin bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalar yürütüldüğünü ve bu çalışmaların olumlu gelişmelere vesile olduğunu söyledi. Trafik kurallarının insanların can güvenliği açısından son derece önem arz ettiğinin altını çizen Şahin, şunları kaydetti:

"Trafik kuralları insanların can güvenliği için önem arz etmektedir. Tüm şoför kardeşlerimize trafik kurallarına uymaları noktasında görev düşmektedir. Herkes kurallara uyduğunda trafikte ki riskte minimuma inecektir. Trafik dikkat ister. Trafik kurallarına uymak, yaşama sımsıkı sarılmaktır. Trafikte 3S kuralı çok önemlidir. Bunlar saygı, sevgi ve sabırdır."

Vali Yardımcısı Özkan da Şahin'e çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement