Kardemir Karabükspor - Bursaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor - Bursaspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor - Bursaspor Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, seyir zevki ve oyun kalitesi açısından çok yüksek bir maçın oynandığını söyledi.

14.12.2014 17:28

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, seyir zevki ve oyun kalitesi açısından çok yüksek bir maçın oynandığını söyledi. Tolunay Kafkas, şöyle dedi

Maçın temposu da aynı şekildeydi. Sezon başında bu yana bir ritim yakalayamamıştık. Bursaspor gibi Anadolu'nun en iyi takımını yenmek kalite ve oyun anlayışı açısından özgüvenimizi tekrar yerine getirdi diye düşünüyorum. Bundan sonra yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Takımımız biraz daha oturdu. Futbolseverlere seyir açısından iyi bir maç izlettirdiğimiz için çok mutluyum.

Kafkas, Sarı kart gören Mabiala'nın kupa maçında oynamamak için ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesine telkininiz oldu mu sorusu üzerine, Evet oldu cevabını verdi.

ŞENOL GÜNEŞ KENDİMİZİN DE HAKEMİN DE HATALARI BİZE PAHALIYA MALOLDU

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise kazanmak için geldikleri maçın ilk 20 dakikalık bölümünde istedikleri oyunu kuramadıklarını söyledi. Daha sonra oyunda hakimiyeti ele geçirdiklerini belirten Güneş, Rakibimizin de bizim de kazanma isteğimiz vardı. O yüzden gollü bir maç oldu. Özellikle 2-1 öne geçtikten sonra ikinci yarı oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Pozisyonlarda bulduk. Ama bizim de hakemin de zaman zaman bireysel hataları oldu. Bu da bize pahalıya mal oldu dedi. Kırmızı kartların oyunlarını etkilediğini vurgulayan Güneş, şöyle devam etti

Buna rağmen oyunda fazla pozisyon vermedik. Yediğimiz golün ofsayt olması önemli. Onun dışında bir tane orta attıkları pozisyon var. İkinci yarı daha iyi oynamamıza rağmen 3-2 yenildik. Rakibimizi takdir etmek lazım. Hakemin Karabük'ün yanında maçı almak için istekli görülmesi oyuncularımızın kontrollerini kaybetmesine sebep oldu. Rakip oyuncuların isteğine, baskısına hakeminde eklendiğini düşünüyorum. Bir pozisyonda rakibimizin yan ağlardan sonra dışarıya gönderdiği pozisyonda yan hakem ortaya koştu. Neredeyse gol verecekti. O kadar heyecanlıydı. Bu baskıdan kurtulmaları gerekiyor. Oyuncularım maalesef sinirlenerek tuzağa düştüler. Düşündüğümüz gibi rahatlıkla top oynayamadık. Ama yine de kazanabilirdik. Üzgünüz.

JOSUE'Yİ ALMAK İSTEDİM KENDİSİ İSTEMEDİ

Sarı kartı olan Josue'yi oyundan almak istediğini, ancak oyuncusunun istemediğini ifade eden Şenol Güneş, bu konuda şunları söyledi

İkinci sarı kartı görüp kırmızı karttan oyun dışına çıkmak istedi. Herhalde Trabzonspor maçında oynamak istediği için. Esasında doğru bir şey değil. Ben genelde yapmam onu hatta geçen hafta Serdar'a da yapmadım ama maçın içerisinde itişme kakışma, rakiple, hakemle olan şeyler futbolun akıcılığını bozuyor. Bir de böyle ikinci bir yükleme yapmak istemedim.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor - Bursaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement