Kardemir Karabükspor Yeni Başkanını Seçti - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor Yeni Başkanını Seçti

Kardemir Karabükspor Yeni Başkanını Seçti

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un olağanüstü genel kurulunda eski başkanlardan Hikmet Feridun Tankut, başkanlığa seçildi.

11.07.2015 15:00  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor yeni başkanını seçti

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un olağanüstü genel kurulunda eski başkanlardan Hikmet Feridun Tankut, başkanlığa seçildi. Tankut, Kardemir Karabükspor'u süper lige taşıma yolunda çaba sarf edeceklerini söyledi.

Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapılan kongrede Hikmet Feridun Tankut başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. 7 kişiden oluşan yönetim kurulu sayısının 13'e çıkarıldığı kongrede Hikmet Feridun Tankut, 106 oyun tamamını alarak kulübün yeni başkanı oldu.

'TRANSFER ÇOK ZOR'

Tankut, Kardemir Karabükspor'un bir işçi takımı olduğunu ve bu takıma hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Kardemir Karabükspor'u süper lige taşıma yolunda çaba sarf edeceklerini ifade eden Tankut, Bu yolda dün olduğu gibi bugün de elimizi değil kafamızı koyacağız dedi. Kulübü olağanüstü kongreye taşıyan mevcut yönetimle 45 gündür transfer çalışmaları yaptıklarını belirten Tankut, bu süreçte karşılaştıkları zorlukları da anlattı. Tankut, şöyle dedi

Dün çok üzüldüğüm günlerden biriydi. Bir futbolcu Bursa'dan geliyor. Eşimi yolda 6 saat beklettim. Futbolcu söylediği saatten geç geldi. Oturduk, konuştuk. Söylediği rakamın hemen hemen aynısını verdim. 550 binde tam anlaşacağımız zaman bir telefon geldi. 'Süper Lig'den beni arıyorlar' dedi ve gitti. Bizde oynayan ve mukavelesi biten Yiğit İncedemir'le görüştüm. Kendisine içtenlikle yaklaşıldı. Dediği rakamın tamamını verdik, el sıkıştık, öpüştük. 5 dakika geçmeden bir telefon görüşmesi sonucu, 'Süper Lig'den bir takım istiyor beni başkanım kusura bakma, gidiyorum' dedi. Transfer çok zor.

'POPÜLİST YAKLAŞMA ŞANSIMIZ YOK'

Süper Lig'de 35 milyon lira olan gelirin PTT 1'nci Ligi'nde 6.5 milyon liraya düştüğünü kaydeden Başkan Tankut, mevcut kadro korunmadığı için eleştirildiklerine vurgu yaparak şöyle dedi

35 milyon lira olsa göndermeyeceğiz futbolcuları. Göndermeyen kulüplerin durumunu da biliyoruz. Amatör lige giden bir çok takım var. Kayserispor 3 ayda 3'üncü yönetimine gidiyor. 'Görünen 108 milyon lira, görünmeyenin ne olduğunu bilmiyoruz' diyorlar. Dolayısıyla hesaplı kitaplı hareket etmek mecburiyetindeyiz. Kulübümüzün bugününü de yarınını da düşünmek zorundayız. Popülist yaklaşma şansımız asla ve asla yok. Hiç kimse endişe duymasın. Allah'a çok şükür tecrübemiz var. Her şeyin üstesinden geleceğiz. Mali portrede sıkıntıya girmeyeceğiz. Kardemir Karabükspor'umuzu hak ettiği yere taşımak için ne gerekirse yapacağız. Ama herkesin desteğine ihtiyacım var.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Yeni Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement