KARTAL'DA CUMHURİYET'İN 99. YILI KUTLAMALARINDA OĞUZHAN KOÇ SAHNE ALDI - Son Dakika
Güncel

KARTAL'DA CUMHURİYET'İN 99. YILI KUTLAMALARINDA OĞUZHAN KOÇ SAHNE ALDI

Cumhuriyet'in 99'uncu yılı birçok ilçede olduğu gibi Kartal'da da coşkuyla kutlandı.

30.10.2022 12:30  Güncelleme: 12:44

Cumhuriyet'in 99'uncu yılı birçok ilçede olduğu gibi Kartal'da da coşkuyla kutlandı. Kartal Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına doğru,ellerinde Türk bayrakları, Atatürk resimleri ve meşalelerle yürüyen vatandaşlar marşlar eşliğinde Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı. Etkinlikler kapsamında, şarkıcı Oğuzhan Koç sevilen şarkılarıyla ilçe sakinlerine keyifli anlar yaşattı.

Yürüyüşe Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in yanı sıra Kartal'ın siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Kızılay Bulvarı boyunca süren fener alayında Başkan Yüksel evlerinin balkonlarından destek veren ilçe sakinlerini selamladı.

Motosikletli Arama Kurtarma Destek Derneği (MAKUD), fener alayına Türk bayrakları ile bezenmiş 50 motosikletle katılarak yürüyüşe renk kattı. Yaklaşık bir saat süren fener alayının ardından Kartal Meydanı'na ulaşan kortej, alanda konser için bekleyen vatandaşlarla buluştu. Konserde, Oğuzhan Koç en sevilen şarkılarını bu özel gün için seslendirdi.

'SİZLERİN GÜCÜ OLDUĞU MÜDDETÇE CUMHURİYETİN IŞIĞI HİÇ SÖNMEYECEK'

Cumhuriyetimizin doksan dokuzuncu yıl dönümünde yine hep birlikte, yine coşkuyla Kartal Meydanı'ndayız diyen Yüksel, "İyi ki varsın Kartal, iyi ki varsın büyük ailem. İyi ki coşkuyla bu kutlamaları, cumhuriyetimizin 99'uncu yıl dönümünü Kartal'da, sizlerle birlikte kutluyoruz. Sevgili dostlar, cumhuriyet kolay olanı değil, cumhuriyet doğru olanı yapmaktır. Cumhuriyet birilerinin değil, herkesin mutluluğudur. Cumhuriyet, zorbaların dediğini değil zorda olanların dediğini yapar. Cumhuriyetin ilkelerine sarılmalıyız. Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sarılmalıyız. Cumhuriyetin 99'uncu yıl dönümünü coşkuyla kutladığımız bu günlerde yüzüncü yılın heyecanıyla ülkemizi 2'nci yeni yüzyıla hazırlamalıyız. Bu yüzden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm kahraman şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Atatürk ilke ve inkılaplarının bize açtığı yolda, gösterdiği hedefe hep birlikte yürümeliyiz. İyi ki varsın Kartal, sizlerin varlığı, sizlerin gücü olduğu müddetçe cumhuriyetin ışığı hiç sönmeyecek? ifadelerini kullandı.

KARTAL\'DA CUMHURİYET\'İN 99. YILI KUTLAMALARINDA OĞUZHAN KOÇ SAHNE ALDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KARTAL'DA CUMHURİYET'İN 99. YILI KUTLAMALARINDA OĞUZHAN KOÇ SAHNE ALDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement