Kartepe'de Yatırımlar Yerinde İncelendi - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Yatırımlar Yerinde İncelendi

Kartepe\'de Yatırımlar Yerinde İncelendi

2013 yılında gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili yapılan toplantı ardından yerinde inceleme yapıldı.

28.12.2012 13:18

Kartepe İlçesi'nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili yapılan toplantı ardından yerinde inceleme yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, beraberinde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve yardımcısı Zafer Arat ile öncelikli yapılması gereken bölgeleri incelediler.

Sahip olduğu değerler ve doğal güzellikleri ile bir çekim merkezi olan Kartepe İlçesi her geçen gün artan nüfusu ile hizmet beklentisi büyük olan ilçeler arasında önemli bir yer alıyor. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, merkezi hükümet ve yerel yönetimlerle iş birliğinde hizmet sağanağını artırarak halkın beklentilerine karşılık verecek yatırımların tek tek gerçekleşmesi için girişimlerini aralıksız devam ettiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile de koordineli çalışma içinde bulunan Kartepe Belediyesi, 2013 yılında da ilçeye yeni yatırımlar kazandırmak için yoğun bir çaba sergilemekte. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı başta olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Şubesi, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü yöneticileriyle biraraya gelen Kartepe Belediyesi yetkilileri bir toplantı gerçekleştirdi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Başkan Yardımcısı Zafer Arat, Fen İşlerinden sorumlu meclis üyesi Osman Orhan ve ilgili daire müdürleri öncelikli çalışma yapılması gereken bölgeler üzerinde görüş alış verişinde bulundular. Toplantı ardından belirlenen bölgeleri yerinde gören Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı ile Başkan Karabalık, ilçe halkının memnuniyetini artıracak çalışmaların hızla gerçekleşmesi için gerekenlerin yapılmasını konusunda fikir birliğine vardılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Yatırımlar Yerinde İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement