Kaski Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Kaski Çalışmalarını Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri (KASKİ) Genel Müdürü Mustafa Altunok, Afşin ilçesinde devam eden şantiyelerde incelemelerde bulundu.

26.03.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri (KASKİ) Genel Müdürü Mustafa Altunok, Afşin ilçesinde devam eden şantiyelerde incelemelerde bulundu.

Yazıdere ve Ördek Mahallesinde devam eden sondaj çalışmalarının inceleyen Altunok, Afşin'in en önemli sorununa neşter vurduklarını ve içme suyu şebekesinin tamamen yenileceğini söyledi.

2014 yılında yaşanan kuraklıktan Afşin'in çok etkilendiğini söyleyen Altunok, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'un talimatlarıyla Afşin'in en önemli sorunlarından bir tanesi olan su sorunun çözmek için çalışmalarımıza başladık. Şuanda çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Çöllolar kömür havzasından temin ettiğimiz 14 kilometrelik içme suyu şebekesini bitirmiştik. Bu yıl bu hatta 500 metre bağlantı yaparak suyu şebekeye vereceğiz."

Kahramanmaraş ve ilçelerinde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını hatırlatan Altunok, şunları söyledi:

"2016 yılında da çalışma kapsamında 4 ayrı ihale yaptık. Bu ihalelerimiz Afşin, Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Göksun, Andırın, Türkoğlu, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Pazarcık ve Çağlayancerit ilçelerimizi kapsıyor. İhaleyi alan firmalar uygun olan yerlerde çalışmalara başlayacak. Nisan ayı itibariyle Kahramanmaraş genelinde tüm şantiyelerimiz açılmış olacak. Bu yıl yoğun çalışma içerisinde olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaski Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement