Kastamonu'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstü 11 kişiye para cezası uygulandı - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstü 11 kişiye para cezası uygulandı

Kastamonu\'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstü 11 kişiye para cezası uygulandı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında evden çıkmalarının kısıtlanması kararına uymayan 11 kişiye para cezası verildi.

04.04.2020 23:32

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında evden çıkmalarının kısıtlanması kararına uymayan 11 kişiye para cezası verildi.

Kovid-19 önlemlerinin takibi amacıyla oluşturulan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan denetimler sırasında evden çıkmalarının kısıtlanması kararına uymayan 20 yaş altı 9 kişi ile 65 yaş üstü iki kişiye para cezası uygulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstü 11 kişiye para cezası uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement