Kastamonu'da Nisan'da Kar Yağışı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kastamonu'da Nisan'da Kar Yağışı

Kastamonu\'da Nisan\'da Kar Yağışı
08.04.2026 17:16

Kastamonu'da yüksek kesimlerde kar yağışı ve fırtına etkili oldu, trafik uyarıları yapıldı.

Kastamonu'nun yüksek kesimlerinde nisan ayında kar yağışı ve fırtına etkili oluyor.

Kastamonu'da sabah saatlerinden itibaren hava sıcaklığının düşmesine bağlı olarak yüksek kesimlerde kar yağışı görüldü.

Ilgaz Dağı Milli Parkı ile Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerinin il merkezine ulaşımını sağlayan kara yolu güzergahının Isırganlık ve 1450 rakımlı Yaralıgöz Geçidi'nde kar yağışı etkili oldu.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'ndaki Yurduntepe Kayak Merkezi, kar yağışı dolayısıyla beyaz örtüyle kaplandı.

Kar yağışının aralıklarla etkisini sürdürdüğü kentte trafik ekipleri de sürücüleri takip mesafesini korumaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Nisan'da Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement