Katar'ın başkenti Doha'daki bir restoranda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 9 kişinin öldüğü, 32 kişinin yaralandığı bildirildi.
Katar resmi televizyonunda yer alan habere göre, başkent Doha'daki bir benzin istasyonunun yanındaki restoranda meydana gelen patlamada 9 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı.
ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTABİLİR
Gaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin edilen patlamada ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor. Patlama sonrası çıkan yangının çevre binalarda hasara neden olduğu belirtildi.
Olay yerine giden bütün yolların kapatıldığını duyurulurken, yaralılar en yakın hastanelere kaldırıldı.
Katar Başbakanı'nın da olay yerine geldiği bildirildi.
ÖLENLER ARASINDA TÜRK YOK
DHA, genelde Antakya civarından vatandaşlarımızın çalıştığı restoranın patlama sırasında kapalı olduğunu ve ölen ya da yaralananlar arasında Türk olmadığını belirtti.
Son Dakika › Güncel › Katar'da Türk Restoranında Patlama: 9 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.