Cinayet İşleyen Profesörden Boşanan Kadın Dekan Konuştu - Son Dakika
Güncel

Cinayet İşleyen Profesörden Boşanan Kadın Dekan Konuştu

Cinayet İşleyen Profesörden Boşanan Kadın Dekan Konuştu

Aynı kadına ilgi duydukları için doçent doktoru öldüren profesör eşinden boşanan Handan K, "Rabbim daha büyük felaketlerden herkesi korusun." dedi.

28.06.2014 12:06  Güncelleme: 13:46

Konya Selçuk Üniversitesi'nde, aynı kadına ilgi duydukları için doçent doktoru öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan profesör eşi Ahmet G'den boşanan aynı üniversitenin Mühendislik Fakültesi Dekanı Handan K, olaylara bir anlam veremediğini belirterek, "Rabbim daha büyük felaketlerden herkesi korusun" dedi.

"RABBİM DAHA BÜYÜK FELAKETLERDEN KORUSUN"

Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan K. sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 30 yıllık evliliğini 27 Haziran Cuma günü bitirdiğini hatırlattı. Kendi soyadını kullanmaya başlayan Hangan K, "24 Eylül 1985'te başlayan ve büyük bir çoğunluğu mutlu geçen evliliğimi 27 Haziran 2014 tarihi itibarı ile resmen bitirdim. Son zamanlarda yaşadığım ve beni gerçekten şok eden felaket olaylara hala anlam veremiyorum. Akıl sınırlarım dahilinde değerlendirmem mümkün değil. Rabbim daha büyük felaketlerden herkesi korusun, kötülerle karşılaştırmasın. Bir kez daha anladım ki, gerçek dostlar zor günlerde belli oluyormuş ve benim gerçek dostlarımın sayısı tahmin ettiğimden çok daha fazlaymış. Yaşadığım bu acı günler boyunca beni telefonla arayarak, e-posta göndererek ya da bizzat ziyaret ederek desteklerini bildiren çok sayıdaki siyaset, üniversite, basın ve çeşitli kurumlara mensup olan değerli dostlarıma, her an yanımda olan çok kıymetli aileme, büyük bir olgunluk göstererek süreci atlamamıza destek veren sevgili çocuklarıma şükranlarımı sunarım" dedi.

PROFESÖR, DOÇENTİN BOĞAZINI KESMİŞTİ

2 Haziran 2014 tarihinde Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan K'nin eşi 55 yaşındaki Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet G., Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi 3 çocuk babası 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i, aynı fakültede sekreter olarak çalışan 1 çocuk annesi 27 yaşındaki Asuman S. yüzünden çıkan tartışma sonucu odasında boğazını keserek öldürmüş, Doç. Dr. Özdemir'in cesedi olaydan 2 gün sonra, kendisinden haber alamayan ailesinin fakülte yönetimini bildirmesi ve kilitli olan odasından koku gelmesi sonucu bulunmuştu.

ASUMAN S.'NİN İŞİNE SON VERİLDİ, DEKAN'IN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

Prof. Dr. Ahmet G. tutuklanırken, adli kontrol kararıyla serbest bırakılan sekreter Asuman S.'nin işine son verilmişti. Üniversite yönetimi tarafından görevinden istifası istenen Mühendislik Fakültesi Dekanı Handan K'nin istifası Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilmemişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet İşleyen Profesörden Boşanan Kadın Dekan Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sivridil: Dört ay on gün geçmesini bekliyorum 2 2 Yanıtla

Advertisement