Kavgayı Ayırmak İçin Havaya Ateş Etti - Son Dakika
Güncel

Kavgayı Ayırmak İçin Havaya Ateş Etti

Kavgayı Ayırmak İçin Havaya Ateş Etti

Samsun'da Mustafa B. akrabasının karıştığı kavgayı önlemek için kurusıkı tabancayla havaya ateş ettiği suçlamasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı.

05.01.2015 15:13  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 38 yaşındaki Mustafa B., akrabasının karıştığı kavgayı önlemek için kurusıkı tabancayla havaya ateş ettiği suçlamasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay Samsun'un Tekkeköy İlçesi Kutlukent Ökse Mahallesi'nde dün meydana geldi. İddiaya göre 42 yaşındaki Hayri Ö., önceki gün bir düğün merasiminde tartıştığı ve birbirleri ile akraba olan Turgay K., Serdar K., Yılmaz K., Hamdi K. ve Mütcahit K. ile yolda karşılaşınca aralarında tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi üzerine Hayri Ö.'nün yanında olan akrabası Mustafa B. üzerindeki kurusıkı tabancayı çıkarıp, "Siz kimi dövüyorsunuz lan" diyerek kavgayı ayırmak amacıyla havaya ateş etti. Bunun üzerine kavga son bulup taraflar ayrıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma Mustafa B.'yi silah kanununa muhalefet ve genel güvenliği tehlikeye düşürmek suçlamasıyla gözaltına aldı.

Jandarmadaki sorgusu tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavgayı Ayırmak İçin Havaya Ateş Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement