Kayahan'ın Şarkıları Kanser Hastalarına Umut Olacak - Son Dakika
Güncel

Kayahan'ın Şarkıları Kanser Hastalarına Umut Olacak

Kayahan\'ın Şarkıları Kanser Hastalarına Umut Olacak

Kanserden hayatını kaybeden Kayahan’ın şarkıları, kanser hastaları için umut olacak.

23.01.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanserden hayatını kaybeden Kayahan'ın şarkıları, kanser hastaları için umut olacak.

Geçen sene nisan ayında tedavi gördüğü kanser hastalığından hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan'ın şarkıları, kanser tedavisi gören kadınlar için umut olacak. 66 yaşında vefatıyla sevenlerini üzüntüye boğan Kayahan'ın unutulmaz şarkıları Bursa'da İpek Açar, Suat Suna ve İskender Paydaş tarafından sahnelenecek.

Kanserle mücadele eden kadınlar için umut olacak konser 29 Ocak Cuma günü Jolly Joker Bursa'da gerçekleştirilecek. Bu projeye imza atan Pembe İzler Derneği'nin Genel Başkanı Arzu Karataş, "Kanser hastası birçok kadının teşhis ve tedavisini gerçekleştirdik. Onların hayatına dokunmak, yüzlerindeki gülümsemeyi görmek, ailelerine ve sevenlerine mutluluk armağan etmek bizim için paha biçilemez bir duygu. Onlara daha fazla mutluluk ve gülümseme armağan edebilmek adına böyle bir konser düzenlemeyi düşündük. konserin bilet satışlarından elde edeceğimiz gelirle de kanser hastası kadınların kemoterapi ve radyoterapi tedavilerinin gerçekleştirilmesini hedefliyoruz" dedi.

Konser biletlerinin fiyatı ise sahne önü 250 lira, VIP plus 150 lira, VIP 100 lira, orta alan 50 lira olarak açıklandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayahan'ın Şarkıları Kanser Hastalarına Umut Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement