Eşinden Boşanmak İsteyen Kocanın 'Kayakçı Kadın Fantezisi' Başını Yaktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eşinden Boşanmak İsteyen Kocanın 'Kayakçı Kadın Fantezisi' Başını Yaktı

08.10.2016 07:56  Güncelleme: 10:55

Bir kocanın 250 bin tazminatla boşanma davası açtığı karısına, 'kayakçı kadın fantezisi' mesajıyla yanlışlıkla gönderdiği fotoğraf başını yaktı. Fotoğrafı delil olarak sunan eşi karşı dava açtı.

Bir kocanın 250 bin lira tazminat isteğiyle boşanma davası açtığı kadın, karşı dava açıp, eşinin bir kadınla 'özçeçekimi'ni de delil olarak sundu. Kocanın bu özçekimi, 'kayakçı kadın fantezisi' mesajıyla, yanlışlıkla karısına gönderdiği anlaşıldı.

YEMEK YAPMIYOR DİYE BOŞANMA DAVASI AÇTI

İstanbul Anadolu 20. Aile Mahkemesi ilginç bir boşanma davasına sahne oldu. Bir ilaç firmasının satış direktörü S.A., karısı E.A.'yı yemek yapmamak, evin genel ihtiyaçlarıyla ilgilenmemek gibi gerekçelerle suçlayarak boşanma davası açtı.

'KAYAKÇI KADIN FANTEZİSİ' MESAJI DELİL OLDU

Ayrıca eşinden 250 bin lira tazminat talebinde bulundu. Bunun üzerine kadın, kocasının "Kayakçı kadın fantezisi" mesajıyla yanlışlıkla kendisine gönderdiği başka bir kadınla 'selfie'sini (özçekim) delil olarak sunarak karşı boşanma davası açtı.

'KIYAFETLERİ SANA ALACAKTIM' DİYEREK GEÇİŞTİRMİŞ

Kadının avukatı dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "Koca, iş seyahati için Konya'da olduğunu söylediği 10 Aralık 2015 gecesi müvekkilimin telefonuna gece saat 22.00 civarında kayak montlu ve şapkalı bir kadınla, 'kayakçı kadın fantazisi' notu yazan bir selfie fotoğraf göndermiş, seyahatten döndüğünde müvekkilimin bu konuda açıklama istemesi üzerine, kaçamak cevap verip, 'Aslında o kıyafetleri sana almak için alıveriş merkezindeydim. O kadın da başka bir müşteriydi kıyafetleri ona denettim. Kadını tanımıyorum.' diyerek geçiştirmiştir.

DAVAYA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAKILACAK

Müvekkilim eşinin çok samimi olduğu, Erzurum'a kayak tatiline gittiği kadından şüphelenirken, aslında eşinin selfie çekip gönderdiği kadınla birlikte olduğunu öğrenmiştir. Koca, müvekkilimin artık kendisini küçük düşürmeye son vermesini istemesi üzerine ortak yaşanılan evi terk etmiştir. Ataşehir'deki konutta o kadınla birlikte yaşamaya başlamıştır."

Kocanın başka fotoğrafları da dosyaya konan davaya önümüzdeki günlerde bakılacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Eşinden Boşanmak İsteyen Kocanın 'Kayakçı Kadın Fantezisi' Başını Yaktı - Son Dakika


Advertisement