Kaybolan Balıkçılardan 3 Yıldır Haber Alınamıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Kaybolan Balıkçılardan 3 Yıldır Haber Alınamıyor

Kaybolan Balıkçılardan 3 Yıldır Haber Alınamıyor
31.01.2013 14:24

Mersin'in Tarsus İlçesinde 3 yıl önce ortadan kaybolan ve kullandıkları balıkçı kayığı parçalanmış şekilde karaya vuran 2 balıkçıdan bir türlü haber alınamadı.

Mersin'in Tarsus İlçesinde 3 yıl önce ortadan kaybolan ve kullandıkları balıkçı kayığı parçalanmış şekilde karaya vuran 2 balıkçıdan bir türlü haber alınamadı.

Kayıp balıkçılar Aydın Öztürk ve Nedim Balkış'tan 3 yıldır haber alamayan aileler sessiz bekleyişlerini sürdürüyor.Tarsus'ta 31 Ocak 2010 tarihinde Tarsus'a yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Baharlı köyüne Akdeniz sahillerine balık avlamak için giden ve kayık ile denize açılan 42 yaşındaki Aydın Öztürk ve 33 yaşındaki Nedim Balkış 3 yıl önce ortadan kayboldu. Meydana gelen olayda Baharlı köyünde balık avına çıkan iki arkadaşın kullandığı kayık parçalanmış şekilde karaya vururken, kendilerinin izine rastlanılmadı.

Eski Ömerli Mahallesinde oturan evli ve 4 çocuk babası Aydın Öztürk'ün kardeşi Ali Öztürk olayın üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen ağabeyimin ortadan kayboluşuyla ilgili sır perdesinin hala aydınlatılamadığını söyledi.

Kardeş Ali Öztürk, "3 yıllık bu süreç bizi, eşini ve çocuklarını perişan etti. Olayla ilgili bilgisi olanların insanlık namına bizlere yardımcı olmasını rica ediyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaybolan Balıkçılardan 3 Yıldır Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement