Kaymakam'dan, 4 Ayda 3 Çocuğu Ölen Güler Ailesine Ev Sözü - Son Dakika
Güncel

Kaymakam'dan, 4 Ayda 3 Çocuğu Ölen Güler Ailesine Ev Sözü

Kaymakam\'dan, 4 Ayda 3 Çocuğu Ölen Güler Ailesine Ev Sözü

Kars'ın Arpaçay İlçesi'nde 4 ayda 3 çocukları ölen Zeynep- Hacı Güler çiftini ziyaret eden Kaymakam Faruk Erdem, Güler ailesine çocuklarının öldüğü evden yaklaşık 100 metre uzaklıktaki arsada yeni bir ev yapacaklarını söyledi.

30.05.2015 12:46

Kars'ın Arpaçay İlçesi'nde 4 ayda 3 çocukları ölen  Zeynep- Hacı Güler çiftini ziyaret eden Kaymakam Faruk Erdem, Güler ailesine çocuklarının öldüğü evden yaklaşık 100 metre uzaklıktaki arsada yeni bir ev yapacaklarını söyledi.

Arpaçay'a bağlı Tomarlı Köyü'nde oturan 25 yaşındaki Zeynep ve 35 yaşındaki Hacı Güler çiftinin 21 Şubat günü 3.5 yaşındaki kızları Aybüke, 7 Nisan'da 5 yaşındaki oğulları Enes, 21 Mayıs'ta da 5 aylık kızları Gözde evde uyuduktan sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle öldü. Arpaçay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 4 ay içinde 3 çocuğun ölmesi üzerine soruşturma başlatılırken, 6.5 yaşındaki çocukları Irmak'ın da ölmesinden korkan aile yakınlarının yanına yerleşti.

Tomarlı Köyüne giden Kaymakam Faruk Erdem, ölen çocukların dedesi Yaşar Güler ile görüştü. Kaymakam Erdem, dede Yaşar Güler'in ailenin terk ettiği evden yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulunan 2 dönümlük arazisinin tapusunu oğlu Hacı Güler'e vereceğini burdada aile için yeni bir ev yapacaklarını söyledi. Çocukların ölüm nedeninin otopsi raporlarıyla ortaya cıkacağını vurgulayan Kaymakam Faruk Erdem, ailenin rüya gördükleri iddiaları üzerine şunları söyledi:

"Bizim için önemli olan ailenin sağlık raporlarıdır. Biz ailede genetik bir hastalık olduğunu düşünüyoruz. Bu süreç aile için çok zor. Tabi bir takım rüyalar da görebilirler. O anki ruh halleri rüyalara yansıyabilir. Otopsi raporlarını bekliyoruz, sağlık raporları da haftaya elimize ulaşacak. Aileyle yakından ilgileniyoruz." - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaymakam'dan, 4 Ayda 3 Çocuğu Ölen Güler Ailesine Ev Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement