Kaymakam Özbek'ten Öğretmenlere "Sert" Uyarı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Özbek'ten Öğretmenlere "Sert" Uyarı

Kaymakam Özbek\'ten Öğretmenlere "Sert" Uyarı

Adilcevaz Kaymakamı Özbek: "Hiçbir geçerli sebebi olmadan sırf kendi çıkar ve menfaatleri uğruna, gittikleri ziyaretleri uzatmak adına, doktorlarımızı da kendilerine yalancı şahit tutarak rapor alan arkadaşlarımın gözünün yaşına bakmam"

25.02.2014 10:20

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, "Hiçbir geçerli sebebi olmadan sırf kendi çıkar ve menfaatleri uğruna, gittikleri ziyaretleri uzatmak adına, doktorlarımızı da kendilerine yalancı şahit tutarak rapor alan arkadaşlarımın gözünün yaşına bakmam" dedi.

Adilcevaz ilçesinde okul ziyaretlerini sürdüren ve idarecilerden okulların durumuyla ilgili bilgi alan Kaymakam Özbek, ilçedeki Kamile Karahan İlköğretim Okulundaki öğretmenlerle bir araya geldi.

Görev yaptığı tüm ilçelerde birinci önceliği eğitime verdiğini, okullara ve öğretmenlere büyük destek verdiğini belirten Özbek, gelecek nesillerin sağlıklı ve başarılı bir şekilde yetiştirilmesinde öğretmenlerin çok önemli rol üstlendiğini söyledi.

Eğitim camiasından geldiğini, bu nedenle öğretmenlerin psikolojisini çok iyi bildiğini anlatan Özbek, şöyle konuştu:

"Eğitimcilerimizin her türlü sıkıntı ve problemlerinde yanlarında oldum. Bundan sonra da bu böyle olacak. Benim öğretmen arkadaşlarıma tek uyarım rapor konusudur. Hiçbir geçerli sebebi olmadan sırf kendi çıkar ve menfaatleri uğruna, gittikleri ziyaretleri uzatmak adına, doktorlarımızı da kendilerine yalancı şahit tutarak rapor alan arkadaşlarımın gözünün yaşına bakmam. Tabii ki geçerli bir sebebi olan, milli eğitim müdürlüğü ve kaymakamlığı bilgilendirerek çok önemli bir konuda rapor alabilir, buna diyeceğimiz yok. Her konuda yanınızdayım, rapor konusunda anlayış göstereceğinizden şüphem yok." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Özbek'ten Öğretmenlere 'Sert' Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement