Kaymakam Sınır Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Sınır Köylerini Ziyaret Etti

Kaymakam Sınır Köylerini Ziyaret Etti

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Kaymakamı Cengiz Erdem, sınır köylerini gezip, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

28.03.2013 12:56  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Kaymakamı Cengiz Erdem, sınır köylerini gezip, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Köy okullarını da ziyaret eden Kaymakam Erdem, öğrencilere kitap dağıttı.

Bahar aylarınının gelmesiyle birlikte Şemdinli Kaymakamı Erdem, köy gezilerine başladı. Kaymakam Erdem, Irak sınırına yakın olan Gelişen Köyü ile Ulaşan, Taşlıçay, Koryürek ve Aralık mezralarını ziyaret etti. Buralarda köylülerle bir araya gelip sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Erdem, köy okularını da gezip öğrencilere çeşitli kitaplar dağıttı. Öğrencilerle aynı sıralarda oturan Kaymakam Erdem, "Sizler geleceğimizin teminatısınız. Şemdinli'yi sizler kalkındıracaksınız. Sizler okuyacaksınız bizlerde sizlere her konuda destek olacağız. Okuduktan sonra memleketinize doktor, öğretmen ve kaymakam olarak geleceksiniz. Siz istedikten sonra neden Şemdinli Kaymakamı aranızdan biri olmasın. İlçemizin ve Ülkemizin gelişmesi için en büyük hedefimiz okumak olacaktır" dedi.

Kaymakam Erdem'e, İlçe Jandarma Komutana Binbaşı Osman Gök, Özel İdare Müdürü Faik Akbaş, İlçe Emniyet Amiri Akın Güneri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ve bazı kurum amirleri de eşlik etti. - Hakkari/ Şemdinli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Sınır Köylerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement