Kaymakam Talimatı ile Kedi Kurtarma Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Talimatı ile Kedi Kurtarma Operasyonu

Kaymakam Talimatı ile Kedi Kurtarma Operasyonu

Çarşamba Kaymakamı Yıldız, kedi yavrusunun yaklaşık bir haftadır mazgalda mahsur kaldığı haberini alınca talimat vererek kurtarma operasyonu başlattı.

12.07.2013 13:45  Güncelleme: 13:48

Çarşamba ilçesinde Kaymakam Caner Yıldız, yaklaşık bir haftadır mazgalda kedi yavrusunun mahsur kaldığı ve annesinin başından ayrılmadığı haberini alınca, talimat vererek operasyon başlatıp kedinin kurtarılmasını sağladı.

Uzunçarşı'da bir iş yerinin kenarındaki mazgaldan içeri düşen ve çıkamayan yavru kediyi gören esnaf, itfaiyeden yardım istedi. Beklenen yardıma cevap gelmeyince mazgaldan içeri yiyecek atıp su bırakarak yavru kedinin yaşamasını sağlayan esnaf, bu kez Kaymakam Yıldız'dan yardım talep etti.

Durumu öğrenen Kaymakam Yıldız, talimat vererek kurtarma operasyonu başlattı. Yıldız, olay yerine giderek beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan ve AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ile kurtarma operasyonunu takip etti.

İtfaiye ekipleri betonu kırıp mazgal demirlerini kaldırarak yavru kediyi kurtardı. Kaymakam Yıldız, yavru kediyi bir süre sevdikten sonra yavrusunun kurtarılmasını bekleyen anne kedinin yanına bıraktı.

Yavrusuna kavuşan anne kedi, minik kediyi uzun süre kokladı ve yalayarak temizledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Talimatı ile Kedi Kurtarma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement