Kayseri Adliyesi Önünde Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Adliyesi Önünde Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

Kayseri Adliyesi Önünde Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

KAYSERİ'de adliyesinde boşanma davasının ardından, tarafların yakınları arasında çıkan kavgada, Recep Yıldız bıçak ve sopa darbeleriyle, oğlu Bülent Yıldız ise tabancayla bacağından yaralandı.

16.11.2016 11:00

KAYSERİ'de adliyesinde boşanma davasının ardından, tarafların yakınları arasında çıkan kavgada, Recep Yıldız bıçak ve sopa darbeleriyle, oğlu Bülent Yıldız ise tabancayla bacağından yaralandı. Kavganın ardından 1 kişi gözaltına alındı.

Merkez Kocasinan İlçesi Mevlana Mahallesinde bulunan adliye binası önünde meydana gelen olayın, Aile Mahkemesinde görülen bir boşanma davasının ardından çıktığı belirlendi. Adliye binasından çıkan ve Pınarbaşı ilçesinde oturan akraba oldukları belirlenen 2 grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Tabanca, sopa ve bıçakların kullanıldığı 50 yaşındaki Recep Yıldız sopa ve bıçak darbeleriyle, oğlu 23 yaşındaki Bülent Yıldız ise sol bacağından tabanca kurşunuyla yaralandı.

Yaralılar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis olay sonrası adliye çevresinde güvenlik önlemlerini sürdürdü, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Adliyesi Önünde Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement