Kayseri'de 25 Öğretmene Fetö Gözaltısı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de 25 Öğretmene Fetö Gözaltısı

Kayseri\'de 25 Öğretmene Fetö Gözaltısı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda meslekten ihraç edilen ve 'ByLock' kullandığı tespit edilen 32 eski öğretmenden 25'i gözaltına alındı.

05.05.2017 09:56

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda meslekten ihraç edilen ve 'ByLock' kullandığı tespit edilen 32 eski öğretmenden 25'i gözaltına alındı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından meslekten ihraç edilen ve örgütün iletişim ağı ByLock'u kullandığı tespit edilen 32 eski öğretmeni yakalamak için operasyon başlatılmıştı. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonda şu ana kadar 25 kişinin gözaltına alındığı ve 7 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan 25 kişi, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

(Ali Göç/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 25 Öğretmene Fetö Gözaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement