Kayseri'de Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma Suçlarına İlişkin 7 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma Suçlarına İlişkin 7 Şüpheli Tutuklandı

Kayseri\'de Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma Suçlarına İlişkin 7 Şüpheli Tutuklandı

Kayseri'de meydana gelen yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma olaylarının şüphelileri, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlar sonucunda yakalandı. Yapılan işlemlerin ardından 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ele geçirilen malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

13.05.2024 00:41

Kayseri'de "yağma" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 5 Mayıs'ta kentte meydana gelen "yağma" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" olaylarının şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekiplerince çeşitli adreslere düzenlenen operasyonlarda Y.I. (40), R.Y. (27), Y.E.A. (20), M.K. (24), M.T. (20), B.T. (18) ve M.A.K'yi (24) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 7 şüpheli, sevk edildikleri hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çok sayıda suç kayıtlarının olduğu öğrenilen şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma Suçlarına İlişkin 7 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement