Kayseri'nin yeni tramvay aracı raylara indi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri'nin yeni tramvay aracı raylara indi

Kayseri\'nin yeni tramvay aracı raylara indi
05.11.2022 19:19  Güncelleme: 19:22

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilya Kent Tramvay Hattı'nın ilk tramvay aracının raylara indiğini bildirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilya Kent Tramvay Hattı'nın ilk tramvay aracının raylara indiğini bildirdi.

Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilya Kent Tramvay Hattı'nın ilk tramvay aracının yollara indiğini belirtti.

Aracın Kayserispor'un renkleri sarı-kırmızı olduğunu belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Yerli ve milli imkanlarla üretilen yeni tramvay aracımız şehrimizin yollarında seyrine başladı hamdolsun. Sarı-kırmızı renkler de bu şehre çok yakıştığı için rengini şehrimizin marka değeri Kayserisporumuzdan alan sarı kırmızı seçtik. Detaylarını ise Erciyes'imizin ihtişamından alan yerli tramvayımız Kayserimize hayırlı olsun."

Başkan Büyükkılıç, 6,7 kilometre uzunluğundaki Kayseri-Anafartalar-Şehir Hastanesi-Mobilya Kent Tramvay Hattı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını da aktardı.???

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'nin yeni tramvay aracı raylara indi - Son Dakika


Advertisement