
Kayseri Emniyet Müdürlüğü, kardeş okulu Hacı Nuh Nuhoğlu İlkokulu'nda karne dağıttı. Polis, karnelerini alan öğrencilere 'Sucuk ekmek' ikram etti.
Kocasinan ilçesi Oruç Reis mahallesinde bulunan 2 bina ve 6 derslikten oluşan Hacı Nuh Nuhoğlu İlkokulu bahçesinde düzenlenen karne dağıtımı etkinliğine Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri Okul Müdürü Sedat Kahveci öğretmenler, öğrenci velileri ve polis katıldı. Karne dağıtımı öncesi çocuklar Gangnam Style ve Trabzon Kolbastı oyun havalarıyla polislerle birlikte dans etti. Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da zaman zaman çocukların dansına alkışlarla tempo tuttu. Öğrenciler polis motorsiklet ve araçlarına da bindi. Yaz tatili boyunca çocuklardan bol bol oyun oynayıp ailelerine de yardım etmelerini isteyen Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 'Ancak en az 10 kitap okumanızı da istiyorum. Bunun sözünü vermelisinizö diye çocuklara seslendi. Öğrencilerden 'Söz' alan Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 4'üncü sınıf öğrencileri Yasin Polat ile Ebru Cam'a karnelerini verdi. İlkokulda öğrenim gören 283 öğrencinin karne aldığı okulun bahçesinde mangalda sucuk da pişirildi. Karnelerini alan öğrenciler, polisin elinden sucuk ekmek ve ayranlarını alarak karınlarını doyurdu. Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, sobayla ısınan ve tuvaleti ek bir binada bulunan okulun yaz döneminde bakım ihtiyaçlarını da karşılayacaklarını söyledi.
Son Dakika › Güncel › Kayseri Polis Karne Töreninde Sucuk Ekmek Dağıttı Polis Karne Töreninde Sucuk Ekmek Dağıttı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.